Pravilnik o zasebnosti

Z uporabo spletnega mesta pdmb.net in trgovina.pdmb.net in se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. 

Kakšne podatke zbiramo?

Potapljaško društvo Maribor (v nadaljevanju PDM) zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu pdmb.net ali trgovina.pdmb.net. Potapljaško društvo Maribor ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se lahko zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Potapljaško društvo Maribor lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani).

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Potapljaško društvo Maribor kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatki se lahko uporabljajo v namen neposrednega trženja produktov, storitev in dogodkov, ki jih organizira Potapljaško društvo Maribor. Podatkov o uporabnikih spletnega mesta pdmb.net in trgovina.pdmb.net in v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim osebam. 

Elektronske novice in soglasje za uporabo osebnih podatkov

S nakupom v spletni trgovini (trgovina.pdmb.net) ali klikom na gumb prijava (prijava na elektronske novice) ali pisno oddanem soglasju o uporabi osebnih podatkov soglašate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za namen obveščanja, oglaševanja ter vabljenja na aktivnosti, ki jih organizira PDM.

Preklic soglasja za uporabo osebnih podatkov in odjava elektronskih novic

V primeru, da želite podati preklic soglasja za uporabo osebnih podatkov, lahko to storite tako, da ga pisno oddate na društvu ali pa ga pošljete na elektronski naslov timotej.furek@pdmb.net z dopisom oz. zadevo Preklic soglasja za uporabo osebnih podatkov. Če se želite odjaviti od elektronskih novic, je to možno ob vsakem prejetem mailu – na koncu maila je povezava za odjavo od novic.

Zadnja sprememba: 1.5.2020


Dokumenti društva

Soglasje za uporabo osebnih podatkov

Obrazložitev